Slide
Slide

Пампорово. В курорта Пампорово дадоха старта в деня на откриването на летния сезон с отворени лифтове. Съоръженията Адвенчър парк „Язовира“ и тубите на Студенец са безплатни през целия ден за всички, които се включат в инициативата „Заедно за по-чисто Пампорово“, съобщи БНР.

От днес до 25 септември лифт услугите ще са на цени от 13 лв. за възрастен за еднократно преминаване и 19 лв. за двукратно, 12 лв. еднократно преминаване за младежи от 12 до 18 години и хора на възраст над 65 години и двукратно на цена от 17 лв.

Еднократният билет за дете до 12 години е на цена от 10 лв., а двукратен – 14 лв. Предвидени са и фамилни билети. Сезонната лифт карта за качвания нагоре е на цена 650 лв.за възрастен, 550 лв. за младежи и 450 лв. за дете.

Всички деца до 7 не навършени години ползват лифтовете в Пампорово безплатно, но задължително с придружител.

Цената за ползване на пакет в Адвенчър парк „Язовира“, включващ въжена градина с девет елемента, детски тролей, скокове върху въздушна възглавница, планински колела за обиколка по маршрут „Язовира“, нинджа трасе, фитнес на открито, кът за игри, достъп до язовира за риболов, до горската пътека за бягане, до семейно вело трасе и зони за релакс е 23 лв. за възрастен и 15 лв. за дете до 14 години. Групи от 15 човека ползват 10 % отстъпка от цените.

Сподели публикацията