Slide
Slide

Щутгарт. Туриститеските изложения в Лайпциг, Букурещ и Варшава, които трябваше да се проведат през ноември 2020 г., са отменени за 2021 г. заради разпространението на Covid-19 на континента, а едно от най-големите туристически изложения в Европа – CMT, провеждащо се в Щутгарт, няма да се състои през януари 2021 г., обявиха организаторите. Зад абревиатурата CMT стои Camping Motor Touristik. Изложението е със специална насоченост към къмпингуване, кемпери и каравани и туризъм. В началото на всяка нова година то се явява първото и най-важно изложение за Европа, което очертава тенденциите и новостите в туристическия сектор и по-специално в къмпинг туризма.

Не взехме лесно това решение. С оглед на най-новото развитие на коронавируса, решението за отлагане беше неизбежно. Нашият екип CMT вече работи по алтернативна концепция за CMT за дата в края на пролетта или лятото. Искаме да предоставим тази важна пазарна платформа за сектора на туризма и караваните в момент, когато е гарантирано безопасно провеждане“, заявиха организаторите на CMT.

Най-важните новини от туризма в България тук

Разгледайте възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – доказан, актуален, авторитетен и независим източник на информация!

2 години bgtourism.bg – над 2 милиона читатели!

Сподели публикацията