Slide
Slide

Рим. Всички любители на Лего ще могат да се насладят на новооткритият воден парк и това изглежда ще бъде много забавно преживяване.
Новият воден парк Legoland се отваря през май 2020 г., а сега паркът предлага кратък поглед на атракциите, които ще предлагат за всеки желаещ да го посети.
Ще има изобилие от Лего герои и декорации, разпръснати в целия парк с купища изненади.
Новият воден парк ще бъде разположен в паркът Гардаленд , близо до езерото Гарда в Италия.
Строителството продължава, но паркът потвърди, че датата на откриване е определена – 28 май 2020 г.
Ако сте планували пътуване до Италия през лятото, паркът би бил прекрасна възможност да се отбиете и да прекарате един забавен семеен ден.

Американче писа на фирма в Добрич, иска LEGO да реализира играта му Розоварна в България

Акцентите включват LEGO River Adventure – река, която минава през водния парк, като преминавате със салове, които може да изработите с тухли Lego, както и Beach Party, където ще намерите цветни пързалки, водни оръдия и гигантска кофа, която се излива върху вас.
Междувременно LEGO Creation Island е идеален и за най-малките, които могат да построят свои лодки Lego и да ги изстрелят по водата, както и огромен пясъчен пясък, който чака да бъде украсен от най-малките гости на парка.
Други вълнуващи места включват Приключението на джунглата с вълнуващи водни пързалки за цялото семейство или Пиратският залив с голям плувен басейн и басейни край басейна и шезлонги, където можете да се отдадете на заслужена почивка.

Tова ще бъде първият воден парк Legoland в Европа, въпреки че вече има други по света, включително в Legoland Florida и Legoland Dubai.

Габриела Тодорова

Разгледайте възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарски сайт №1 за туризъм в България ТУК

Сподели публикацията