Slide
Slide

Анталия. Оригинална рекламна кампания измислиха южните ни съседи. Губернаторът на турския курортен град Анталия Мюнир Каралоглу каза, че всеки от 16-те милиона чуждестранни туристи, които са посетили града през 2019 г., ще получат съобщение като sms или електронна поща с посланието „Останете си вкъщи, мечтайте за Анталия: Останете вкъщи, представете си Анталия“. Той подчерта, че туризмът е секторът, който е най-засегнат от коронавируса.

Каралоглу бе категоричен пред вестник „Хюриет“: „Нека всички да знаят, че секторът, който ще излезе най-бързо от тази криза, ще бъде туризмът. Анталия ще бъде подготвен и безопасен град за своите гости“.

„В момента сме в средата на кризата, но трябва да продължим комуникацията си. Трябва да продължим да общуваме както с нашите клиенти, така и със света. Трябва да кажем на света това; Анталия е най-надеждният град в света, трябва да развием комуникация относно факта, че това е градът, който най-добре се справя с тази пандемия.“, добави валията.

СЕРТИФИЦИРАН ХОТЕЛ

Губернаторът Каралоглу заяви, че въпросът с издаването на сертификати на хотелите, е внесен и е на дневен ред пред министъра на културата и туризма Мехмет Ерсой. „Смятаме, че е много ценно да кажем, че сме инспектирали нашите обекти, нямаме проблеми с хигиенните и здравни мерки в нашите съоръжения в момента и ние им дадохме сертификат, на който гостите ни могат да се доверят“, каза той.

#ОстанетеСиВкъщи и „ИзберетеВаканциявБългария

Онлайн туристическо изложение „Резервирай в България“ ще се проведе от 8 до 10 май

Разгледайте възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарски сайт №1 за туризъм в България ТУК

Сподели публикацията