Slide
Slide
Бургас. Никулденската програма на Община Бургас тази година е ориентирана към туризма. Обявяваме събитията по-рано, за да могат хотелиери и ресторантьори да поканят гости от страната, защо не и от съседни страни, съобщи пред БНР заместник-кметът Диана Саватева:
„Това е класически уикенд, който дава възможност на нашите гости да прекарат три пълноценни дни най-малко с две нощувки. Има достатъчно време хората да си планират почивката.“
Програмата започва още на 4 декември с вечерно шоу на площад „Тройката“ – стендъп комеди с известни български артисти. В събота вечерта акцентът в програма е участието на групата „Мери бойс бенд“. Навръх празника в неделя звезден бургаски отбор начело с Тони Димитрова ще весели бургазлии и гостите на града.
Около сцената са предвидени и места, откъдето да се купи прясно приготвена риба, както и да се пие по чаша вино. В проявите на 6 декември ще се включи и проектът „БулевАрт“, който ще оживи централната улица „Богориди“. Участниците се подготвили креативни решения, с които местата за хапване се превръщат в мини центрове за улично изкуство.

Най-важните новини от туризма в България тук

Разгледайте възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – доказан, актуален, авторитетен и независим източник на информация!

2 години bgtourism.bg – над 2 милиона читатели!

Сподели публикацията