Пампорово, снимка bgtourism.bg

Пампорово. Ранните резервации за хотели и услуги в Пампорово са с до 15 процента отстъпка, информират от „Пампорово“ АД. Намаленията са в сила за Коледно- Новогодишните празници и за настаняване за целия ски сезон.
Отстъпките от 15 на сто се отнасят за резервации, потвърдени и заплатени до края на октомври, а до края на ноември намалението е 10 процента. За Коледните пакети е предвидена отстъпка от 10 процента при резервиране до 30 ноември.

Руските туристи тръгнаха по своите курорти, държавата им връща 20% от сумата

Пампорово инвестира в нови дигиталния услуги за зимния сезон, които ще гарантират повече безопасност и сигурност за туристите в условията на пандемия, уточняват пред БТА от „Пампорово“ АД. От дружеството са категирични, че през новия зимен сезон цялата ски зона ще работи при изключителни мерки за безопасност с всички взети противоепидемиологични правила в хотелите, ски центровете, лифтовете, гардеробите и ски училищата, където ще бъдат поставени необходимите предпазни средства, организация и дезинфектанти за сигурност на туристите в курорта.

Кметът на Сандански обсъди с Чила Мезоси позиционирането на дестинацията сред римските термални курорти в Европа

Нова платформа за директна онлайн покупка на лифт карти и ски услуги през уеб магазин е основен акцент в проекта за дигитализация в курорта. Възможността за директни покупки онлайн ще позволи на туристите предварително да закупят безконтактни лифт карти и ски пакети, които да вземат самостоятелно на място през поставени на различни места в ски зоната pick-up устройства чрез сканиране на QR код или ваучер за пакетната услуга, уточняват от „Пампорово“. Част от уеб магазина ще бъде и система за бързо и надеждно презареждане на лифт карти. Въвеждането на подобни pick-up устройства се случва за първи път в България и е стъпка напред в модернизирането на Пампорово, допълват от туристическото дружество.

Най-важните новини от туризма в България тук

Разгледайте възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – доказан, актуален, авторитетен и независим източник на информация!

2 години bgtourism.bg – над 2 милиона читатели!

Сподели публикацията


Спа Хотел Спартак, Сандански Нов СПА хотел в Сапарева Баня | 103° Hotel & SPA