Легендарният тенисист Илия Нъстасе: „Очаквам ви в моята страна, за мен тя е №1“

Букурещ. Министерството на туризма на Румъния пусна нов видеоклип, който показва северната ни съседка като идеална дестинация за 365 дни в годината, съобщава Romania Insider. Само за два дни видеото има 1 милион гледания в страницата на ведомството във фейсбук. Видеото е с дължина 3 минути и половина. Ще бъдат пуснати по-кратки версии.

România, o destinație pentru 365 de zile de vacanță pe an

Urmăriți noul clip de promovare a României!

Публикувахте от Ministerul Turismului в Неделя, 17 март 2019 г.

Видеото включва изображения от всички региони на страната и има за цел да подчертае впечатленията на туристите, които приемат поканата за посещение в Румъния.

Във видеото тенисистът Илия Нъстасе кани туристи в Румъния. – Очаквам ви в моята страна. За мен Румъния остава номер 1 „, споделя той.

„В клипа са представени множество туристически дестинации. Не пропуснахме нито една област, която би могла да привлече туристи в Румъния. Имаме изображения от паметници на ЮНЕСКО, от места, които са уникални по света, пейзажи от сънища и дори рамки, илюстриращи веселия начин на живот на румънците.

Този проект беше моя цел от първите ми дни като министър на туризма. Видеото е само началото на интегрирана промоционална кампания, която ще привлече вниманието на Румъния пред всички“, каза министърът на туризма на Румъния Богдан Триф.

Видеоклипът ще бъде използван като част от кампаниите на министерството. Миналата година министерството публикува видеозапис за насърчаване на културния и градски туризъм в Румъния.