Slide
Slide

Пунта Кана. Феновете на световноизвестния анимационен сериал са влюбени в тази уникална вила – да, тя е едно към едно с емблематичния ананас, макар да е на сушата, а не в морските дълбини. „Спондж Боб Квадратни гащи“ е една от най-популярните, забавни и обичани анимации за всички времена. Образът на главния герой в нея – квадратната гъба Спондж Боб, е култов с приятелите и приключенията си, симпатичния си характер, домашния си любимец – Охлюва Гари, и най-вече с екстравагантния си дом – морски ананас на дъното на Атлантическия океан. Едва ли има човек, който, след като е гледал поне една серия, да не се е замислял какво би било да живее в тази меко казано нетрадиционна къща. Отговорът на въпроса може да бъде намерен в хотелския комплекс на Никелодеон (Nickelodeon – създателя на анимацията) в Пунта Кана, Доминикана, съобщава Mirror. „Вилата ананас“ се отличава от останалите не само с формата и яркожълтия си цвят, а и със специфичното си обзавеждане, което е досущ като това от анимацията и напълно пресъздава тази атмосфера.

Веднъж престъпили прага на вилата, посетителите влизат в дневната на Спондж Боб, която веднага им носи чувството, че са герои в сериала – за това допринася и фигурата на Охлюва Гари, разположена до предната врата. Но това не е всичко. Атрактивният ананас всъщност е входът към голям ваканционен апартамент с множество луксозни екстри – просторни спални, огромен хол и т.н.

Разбира се, всичко в него е с морска тематика, за да могат феновете на анимацията да се почувстват като истинска част от Бикини Ботъм (града, в който живее Спондж Боб). Ако тази идея ви допада, вероятно бихте се насладили и на огромния частен инфинити басейн в двора на вилата.

Така, докато децата се плацикат и забавляват, възрастните могат да релаксират и да се пекат на слънце, излегнали се удобно на шезлонгите. Вътре в апартамента ви очакват спални с „king-size“ легла, мраморна баня с вътрешен и външен душ, както и джакузи. Детските стаи за обзаведени с двойни легла във формата на кораби и телевизори и са украсени с картини и илюстрации от анимационния сериал. Впечатляващ е също така и достъпът на гостите до персонал, обслужващ единствено вилата, който е готов да се погрижи за всяка тяхна нужда – от планирането на еднодневни екскурзии в курорта до организирането на пижамени партита. Повече за „Вилата ананас“ може да прочетете тук.

Гергана Желева

#ОстанетеСиВкъщи

Сайтът bgtourism.bg с инициатива в подкрепа на туристическия бранш

Разгледайте възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарски сайт №1 за туризъм в България ТУК

Сподели публикацията