Slide
Slide

27-годишният британски влогър Саймън Уилсън видя седемте чудеса на света за по-малко от седмица. За целта той прелетя 30 300 мили, съобщи „Сън“. Туристическият маратон е продължил точно 6 дни, 9 часа и 3 минути. След него той изрева: „Изтощен съм“.

Той е спал само два пъти в легло – в хотел и в пещера. наваксвал със съня по време на полети, в таксита и по терминалите. Саймън бе взел със себе си малка раница с бельо, две тениски, анцуг и камера. Той е тръгнал в неделя в 4.45 часа от Манчестър с полет до Рим, за да види Колизеума.

Престоят му е само два часа, като след това веднага хваща полета до Египет. Пет часа е в хотел за малък релакс, след което отива с такси до пирамидите и Сфинкса.

Саймън прелита същата вечер до Йордания, където преспива в пещера за 41 паунда, а след това се отправя към древния град Петра.

По план следва да отиде до Индия. На четвъртия ден сменя два полета и стига до Тадж Махал.

Мис Китай Вселена очарована от красотата на България, тръгна си със СПА продукти с розово масло и розова вода (ексклузивни снимки)

Графикът му позволява само един час да остане на това уникално място, тъй като трябва да отлети до Пекин, за да се разходи по Великата китайска стена.

Френски къмпинг настанява гости сред природата в … самолет

Следва полет до Мексико на шестия ден, за да разглежда свещения храм на маите Чичен Ица.

Накрая той се отправя към Рио де Жанейро през Панама, за да види статуята на Христос Спасителя.

Стартираха летните продажби на WizzAir за 2020 г.

Когато пристига в събота във Великобритания часът е 13.38 часа, а Саймън буквално поставя световен рекорд – за по-малко от седмица вижда всичките седем чудеса на света.

70% от туристите във висока категория хотели във Варна са чужденци, ръстът на български туристи е 7,4%

Сподели публикацията