Slide
Slide

София/Варна. Вече и в Катар на разположение на всички български туристи се предлага екскурзоводско обслужване с лицензирани български гидове, съобщиха за Bgtourism.bg от офиса на „Ясмин Холидейз“. Туроператорът ще реализира поредната група туристи за Катар с дата на отпътуване 12 септември 2022 г., с водач на фирмата, с включени 3 тура и настаняване в 4 и 5-звездни хотели, полетите са директни от София с Qatar Airways и са с включен багаж и кетъринг по време на полета – ето и повече за офертата тук.

За тези, които искат да откриват Катар сами или просто да си почиват на плажа могат да се присъединят към групата с оферти без включени турове или да изберат други дати за почивката си – ето някои предложения тук.

Премиера: Rixos отваря първия ол инклузивен плажен комплекс в Катар (снимки+видео)

„Ясмин Холидейз“ предлага на всички, които желаят да пътуват за емирството голямо разнообразие от хотели:

– Градски хотели в модерен стил, които са подходящи за туристи, чиято цел е да преоткрият дестинацията сами и в същото време на много атрактивна цена, като например Best Western Plus Hotel, Holiday Inn, Crowne Plaza.

– Градски хотели в изискан стил част от световни вериги, като Marriott Marquis, Mandarin Oriental, Park HayattBanyan TreeIntercontinental The City и т.н., които предоставят луксозно настаняване в сърцето на столицата Доха.

Градски хотели в традиционен стил, с централно разположение и в близост до най-популярните атракции, които предоставят възможността на всеки гост да се потопи в автентична атмосфера, като в същото време ще има на разположение и модерен комфорт, като Souq Waqif Boutique Hotels by Tivoli, Al Najada Doha Hotel by Tivoli

– Плажни хотели, разположени, както в самата Доха, така и на около 30-40 мин. с кола от столицата, истински релакс и обслужване от висок клас, какъвто са доказали Kempinski, Ritz-Cartlon, Hilton Salwa Beach Resort & Aqua Park, Sheraton, Intercontinental Beach Resort, Sealine Beach Resort, Rixos Gulf Doha.

За оферти и информация се свържете с „Ясмин Холидейз“ тук.

Сподели публикацията