Лимасол/Снимка Руслан Йорданов, Bgtourism.bg
Slide
Slide

Лимасол. Заведенията в Кипър възобновиха днес своята работа при спазването на строг здравен протокол. През последните 3 месеца ресторанти, кафенета, зони за хранене в търговските центрове и други заведения бяха затворени, но достъпни вече ще бъдат само откритите им пространства. Затворени ще останат заведенията, които нямат открити части. До 8 души могат да бъдат обслужвани на маса, а за всеки клиент трябва да има поне по два квадрата.

Кипър ще посреща ваксинирани британски туристи от 1 май

Заведенията ще работят до 22.45 часа. Вечерният час вече е до 23 часа, след като досега бе до 21 часа. Остават задължителни маските дезинфекцията на пространствата, дистанцията, както и всички санитарно-хигиенни мерки, които страната е въвела.

Облекчаване на Covid мерките в Кипър, островът се отваря за чуждестранни туристи

Завръщащите се на работа трябва да имат отрицателен ПСР тест, като всяка седмица служителите ще бъдат тествани. На острова са извършени над 100 хиляди имунизации. Страната започна поетапно да открива туритическияя си сезон, като вече даде сериозни послания как и откога ще посреща туристите. Кипър обяви, че ще приема и руски туристи.

Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашите страници за бърза, достоверна и актуална информация във Facebook, Instagram, Telegram, LinkedIn, YouTube.

Най-важните новини от туризма в България

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията