Slide
Slide

София. Кметът на Община Каварна Нина Ставрева получи наградата за кмет на годината в категория „Спорт и младежки политики“, раздел „Малки общини“. Отличието бе връчено на тържествена церемония тази вечер в Националния дворец на културата в София, като градоначалникът бе единственият отличен от кметовете от Добричка област.

„Тази награда не е за мен, а за всички мои съграждани, които повярваха, че Каварна може да се движи с енергията и идеите на младите хора. Наградата е стимул и вдъхновение да продължим напред, да развиваме спорта и да подкрепяме още редица инициативи, насочени към младежите в община Каварна“, заяви кметът Нина Ставрева.

Златното момиче Ренета Камберова връчи грамотите на кметовете отличници в категорията „Спорт и младежки политики“. Тя обяви имената на победителите по време на официалната церемония в НДК.

Камберова обяви наградите на кмета на Каварна Нина Ставрева в раздела „Малка община“, на кмета на Севлиево д-р Иван Иванов за „Средна община“ и на кмета на Варна Иван Портних за „Голяма община“.

Авторитетната надпревара „Кмет на годината“ с онлайн гласуване се организира за шеста поредна година от единствената медия у нас, която следи работата на всичките 265 общини в България – Порталът на българските общини Kmeta.bg. Стотици хиляди граждани дават оценка на работата на кметовете си и така насърчават местните администрации да разработват повече проекти, за да превърнат градовете в удобно и по-привлекателно място за живеене.

Церемонията по връчването на наградите „Кмет на годината 2018“ ще бъде излъчена от 23,15 ч. по БНТ1.

Очаквайте подробности!

  • Харесай страницата на BGtourism.BG и във фейсбук ТУК, за да научавате по-бързо новините ни!
  • Изпращайте снимки и информация на office@bgtourism.bg по всяко време!
Сподели публикацията