Slide
Slide

София. 6 500 души посетиха есенното издание на изложението Outdoor & Camping, съобщи за bgtourism.bg организаторът Веселин Вълев. 25 компании са представили своите продукти, а посетителите са имали възможност да получат множество промоции и супер отстъпки за покупка или наем на кемпери, закупуване на автомобили, палатки, къмпинг и туристическо оборудване, велосипеди, приключенска литература, оборудване и аксeсоари за кемпери и каравани и редица други.

На място столичани и гостите на града са имали възможност  да разгледат 10 кемпера, 2 автомобила, 1 пикап, десетки палатки, велосипеди, къмпинг оборудване и аксесоари, продукти за оцеляване в дивата природа, литература, да се запознаят с нестопански организации, с нови решения за електрификация, дрехи и обувки и много други на 1400 кв. м изложбена площ.

2 години bgtourism.bg – 2 милиона читатели!

Домакините са раздали 1 500 бр. Къмпинг пътеводител на България, а в играта за голямата награда – уикенд с луксозен кемпер, се включили 3 000 участници.

Организатор на събитието бе Къмпинг.бг, а медийни партньори – БНР, списание Explorer, информационна агенция bgtourism.bg и списание off-road bg.

Най-важните новини от туризма в България тук

Разгледайте възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарски сайт №1 за туризъм в България ТУК

Сподели публикацията