Slide
Slide

Москва. България не бе включена в руския списък на неприятелските държави. Той бе одобрен от правителството на Русия и в него попадат само Съединените щати и Чехия. Срещу тях ще бъдат предприети мерки в съответствие с указа на руския президент Владимир Путин от 23 април тази година. Той позволява на Чехия да наеме в своето посолство не повече от 19 жители на Русия, а на САЩ – нито един. Добрата новина за страната ни дава надежда за туристическия ни бранш, че руските туристи ще могат да почиват в страната ни.

„Одобрява се приложеният списък на чуждите държави, извършващи неприятелски действия по отношение на Руската федерация, граждани на Руската федерация или руски юридически лица“, се казва в постановлението на премиера Мишустин от 13 май, публикувано днес на руския официален портал за правна информация.

Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашите страници за бърза, достоверна и актуална информация във FacebookInstagramTelegramLinkedInYouTube.

Най-важните новини от туризма в България

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията