Героите от Ол инклузив се местят от СПА столицата на Балканите в зимното ни курортно градче Банско
Slide
Slide

Банско. В курортното градче Банско до дни започват снимките на епизодите от третия сезон на телевизионния сериал All Inclusive по Нова телевизия, научи bgtourism.bg. В масовите сцени ще се включат много местни жители. Проведен е кастинг, към който е имало огромен интерес за участие във филма, направил два силни сезона на малкия екран.

Слънце, море и много смях ни предложи тв сериала All Inclusive в първия сезон, който бе заснет в Царево. Равносметката – бум на туристи към южното ни морско градче.

Отварят ски зона Пампорово на 16 януари, курортът започва да се пълни с туристи

Кадрите от втория сезон бяха не по-малко вълнуващи и привлякоха вниманието на зрителите с интересните сцени в СПА столицата на Балканите – Велинград. Резултата и тук днес показва, че Велинград е едно от най-посещаваните места сред българските туристи. Сега продуцентите ще предложат зима, ски и още повече забавления от курортното градче Банско. По предварителна информация началото на снимките от третия сезон трябва да бъде на 18 януари, научи още bgtourism.bg. Скоро bTV ще поднови излъчването на тв сериала Съни бийч, чийто епизоди бяха прекратени по медията. Двата филма стартираха по едно и също време.

Разгледай списанието на bgtourism.bg

Най-важните новини от туризма в България тук

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – доказан, актуален, авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията