Ричард Алибегов - председател на Българската асоциация на заведенията
Slide
Slide

София. Ричард Алибегов (БАЗ) ще продължи ротационния мандат на Конфедерацията на българския туристически бизнес в съпредседателство с БКБ през следващите 6 месеца. По този повод на 14 декември (вторник), от 12 часа, в пресклуба на БТА, ще се проведе среща с медиите.

На нея ще бъдат представени сериозните проблеми за българския туризъм в следствие на противоепидемичните рестрикции, цените на тока, липсата на подкрепа и стратегия за развитие на сектора и двойният аршин при прилагане на „зеления сертификат“.

По решение на членовете на Конфедерацията Ричард Алибегов, който в момента е неин председател, ще продължи ротационния мандат в съпредседателство с Българско Конгресно Бюро през следващите 6 месеца.

В пресконференцията ще участват: Ричард Алибегов (Българска асоциация на заведенията), Евгени Зумпалов (Сдружение на заведенията в България), Румен Драганов (Български туристически съюз), Полина Карастоянова и Мартин Захариев (Национален Борд по Туризъм), Георги Николов (Българска туристическа камара), Димитрина Горанова (Асоциация на българските туроператори и туристически агенти), Теодора Жилкова (Българско Конгресно Бюро).

Сподели публикацията