Лондон. Веригата за бързо хранене KFC съобщи, че следващата седмица открива тематичен хотел в Лондон. Гостите ще могат да правят резервации за една нощ. Хотелът Къщата на Харланд – кръстен на основателя на KFC, полковник Харланд Сандърс – ще бъде отворена само за 11 нощи, от 18 до 29 август. Резервациите са отворени от 11 август чрез Hotels.com.

Стаите на хотела ще бъдат в пилешка тематика. Престоят за една нощувка ще струва £111 (Близо 256 лева) на стая на вечер. Всички приходи от престоя на хората в хотела ще отидат за фондация KFC, която финансира различни местни организации във Великобритания.

С помощта на бутон гостите ще имат възможност да си правят поръчки от вкусното пиле на компанията за бързо хранене.

Настанените в хотела ще разполагат и с частен киносалон. Гостите, които могат да резервират престой, ще бъдат взети с черен кадилак от гара King’s Crossing, а след това ще бъдат посрещнати и от служител, който ще ги настани и предостави всички услуги в хотела.

Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашите страници за бърза, достоверна и актуална информация във FacebookInstagramTelegramLinkedInYouTube, TikTok

Най-важните новини от туризма в България

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията