Slide
Slide

София. Петзведният комплекс Wave Resort, намиращ се между Поморие и Ахелой, спечели голямата награда в категорията „Хотели и ваканционни комплекси“ в XVIII издание на годишните награди за постижения в областта на инвестиционните проекти, строителството и архитектурата в България – „Сграда на годината”. Отличени бяха качествените сгради за изминалите 12 месеца. Специална награда получи СПА Комплекс „Белчински извор“, а с приза за устойчиви инвестиции бе отличен „РИУ Палас“ – Слънчев бряг.

Учреден през 2002 година, Национален конкурс „Сграда на годината“ е най-популярното и престижно събитиe в сферата на инвестиционните проекти, строителството и архитектурата в България.
Целта на Конкурса е да отличава най-добрите постижения при реализация на съвременни сградни проекти през съответната година в България, както и свързаните с реализацията им инвеститор, архитект и строител.
Национален конкурс “Сграда на годината” се организира от ГРАДЪТ Медиа Груп и е под патронажа на Министерството на регионалното развитие и благоустройството. Събитието се осъществява  с подкрепата на  индустрията и браншовите организации в областта на инвестициите, проектирането и строителството в България. Церемонията ще бъде излъчена на 14 декември от 15 часа по БНТ 1.

Хавлиите вече не са на мода, гостите на 5-звездните хотели крадат телевизори и матраци

Разгледайте възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарски сайт №1 за туризъм в България ТУК

Сподели публикацията