Slide
Slide

Доха. Rixos Hotels отваря първия ол инклузивен плажен комплекс в Катар на 1 октомври 2022 г., съобщи за Bgtourism.bg българският туроператор Ясмин Холидейз. Хотелската верига, която е позиционирана в Анталия, разширява своето портфолио с висококачествени хотели в най-желаните туристически дестинации по света.

„RIXOS GULF HOTEL DOHA 5* е разположен в сърцето на столицата Доха. Гостите на хотела ще се наслаждават на блестящия силует на космополитния град, с гледка към обширното море и с отличната локация, която предоставя удобството на лесния и бърз достъп до всички атракции на града, както и близостта до летището“, посочват от българската компания, която започна записванията за почивка в хотела и предлага на първите гости да се възползват от специална отстъпка от 20% за резервации до 10 септември.

RIXOS GULF HOTEL DOHA ще разполага с 378 стаи с различна големина, 7 ресторанта, 3 басейна, уникален СПА център, детски и спортен клуб. Хотелът предлага на своите гости изискан престой, отговарящ на най-високите стандарти.

„Хотелът е изграден на мястото на един от първите 5-звездни хотели в Катар, построен през 1973 г. и е емблема на зората на туризма в емирството.

Хотелите на Rixos – съвършеният дом за туристите по време на ваканцията си в Египет (снимки)

Това ново начинание преобразува в наши дни един модерен и луксозен All-inclusive курорт, който ще предостави възможността на всеки гост да се впусне в незабравимо пътешествие с възхитителна храна и първокласни напитки, забавни анимации, както за децата, така и за възрастните и разтапящи от удоволствие СПА изживявания“, допълват от компанията.

Запознайте се с предложението на Ясмин Холидейз – ОФЕРТА!

Виж видеото за новия хотел на Риксос в Катар и попитай за своето специално пътуване тук 0876 333 057 – Мирослава Митинкова!

Сподели публикацията