Летище Пунта Кана/ снимка Руслан Йорданов, Bgtourism.bg
Slide
Slide

Пунта Кана. Хотелите в Доминиканска република започнаха да се пълнят с туристи. Част от хотелиерите обявиха, че за ноември са достигнали нива на 80% заетост за своите обекти. Основният контингент от туристи в момента е от Съединените щати, Канада и Бразилия.

Първите български туристи вече имат резервации и се очакват на 5 декември, обяви за bgtourism.bg Катя Танева – директор на представителството на Аворис за Доминикана.

Тя посочи, че от началото на декември до 2 януари ще има полети с Еърбъс А350 на авиокомпанията Evelop от Мадрид до летището в Пунта Кана, а това ще даде възможност на повече европейски туристи до стигнат до Райския остров. След това полетите ще бъдат ограничени до 20 март. Тази зима горещата, екзотична и завладяваща Доминикана е повече от атрактивна – на цени от 725 евро на човек за 7-дневна ол инклузив ваканция.

Най-важните новини от туризма в България тук

Разгледайте възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – доказан, актуален, авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията