В рубриката ни Социални мрежи отново поднасяме на нашите читатели най-горещата информация от фейсбук. Там с пълна сила продължава словесния спор между легендарния вратар на Добруджа Свилен Симеонов относно управлението на УС на Добруджа 1919, след като вчера Николай Милков отправи директно обвинение, че причината спрягания като нов старши треньор на мъжкия отбор Диян Дончев да отхвърли в последният момент предложението да заеме поста, е в бивша клубна легенда. „Интригите, които от 3 дни не спира да плете и неверните факти, разпространявани в социалните мрежи от Свилен Симеонов, са в състояние да разколебаят всеки“, коментира Милков.

Едно към едно ето неговия пост.

Господа управници на футбола в Добрич вие сте тумор за футбола в града. До преди няколко години не знаехте къде е стадиона и си мислехте, че е в квартал Балик. Направих си труда да разбера бюджета на клуба и останах в шок. Наближава 1 милион лева, като бюджета се допълва от хора извън клуба. В този объркан клуб има само един човек който може да ви изкара от калта и това е МИЛЕН ПЕТКОВ. Но явно и той не иска да се занимава със игричките на шайката наречена „ръководство на клуба“. Харчите парите на хората на вятъра, а футболистите изнемогват!!! Г-н кмет това ли за вас е А група, която обещахте???!!! Принудихте треньорите да си подадат оставка за да спасите собствените си кожи за пред феновете. Тези хора дадоха 25 години от живота си за клуба и всеки във футболна България ги знае кои са. Как сменяте треньорите, без да имате идея за нови и оставяте отбора на произвола на съдбата преди толкова важен мач??? Г-н Милков вие защо не поемате отговорност и не си подадете оставката, нали бяхте зад треньорите преди шампионата. Няма как да си намерите треньор, защото нямате имената за това. Търсите всякакви оправдания за да оправдаете безсилието си. Господин президентчето да се замисли, ако аз казвам на треньорите да не поемат Добруджа, защо моята дума тежи повече от неговата. Готов съм да заплатя детектор на лъжата и там да се срещнем с г-н Милков. Там на въпроса с който съм обвинен…Свилен Симеонов търсил ли е Диян Дончев, отговора ми ще бъде НЕ и ще излезе вярно. А моите въпроси ще бъдат: 1.Отклоняват ли се средства от бюджета на клуба и усвояват ли се под друга форма? 2. Уговарят ли се част от управителният съвет да се гласува, както им кажат? 3.Вдигат ли се нарочно таксите на школата за да се попълва бюджета и колко екипи закупихте на децата тази година??? 4.Защо направихте ремонт на стадиона преди толкова важен мач с Ерден, като можеше да се изчака почивката която е скоро???И сега идва най-същинският ми въпрос. 5.Имахте ли две срещи с гранд на България който искаше да помогне на клуба с футболисти и ви е гарантирал А група????!!! Вие казахте ли си бюджета???!!! От там казаха ли ви, че със този бюджет и техните футболисти А група е сигурна??? Питам се аз, защо не се съгласихте???!!! И си отговарям сам, няма как да ви оставят да си правите игричките!!! Както виждате Свилен не ви обвинява в нищо, само ви пита Господа спрете се, замислете се, ако кажа всичко което знам, феновете ще ви убият с камъни!!! И да се знае, аз имам всичко което съм искал в този живот, благодарение на това че започнах в Добруджа!!! И не си мислете, че аз искам нещо за себе си. Свилен Симеонов иска един чист клуб който е готов за А група. Оставете клуба на футболни хора, вие не сте такива!!! Евала на феновете на клуба с изключение на няколко човека, че въпреки всичко сте зад отбора!!! Добруджа е и ще бъде винаги над всичко!!! Това ми е отговора на г-н президента!!!

Предоставяме на ръководството на Добруджа 1919 и кмета на Добрич право на своя позиция относно публикацията на Свилен Симеонов. 

  • Харесай страницата на BGtourism.BG и във фейсбук ТУК, за да научавате по-бързо новините ни!
  • Изпращайте снимки и информация на office@bgtourism.bg по всяко време!