Slide
Slide

Венеция е един от най-красивите градове в света. Вече не е необходимо да пътувате до италианския град, за да си подарите вълнуваща разходка. Това може да направите в столицата на Катар – Доха, или в турския мегаполис – Истанбул. В двата града има истински рай за шопинг маниаците – в моловете там са създали мини копия на Венеция.

Villaggio mall е разположен в западната част на Доха. Гостите могат да получат разходка с гондола из пълния му с вода „венециански канал“, простиращ се на 150 метра.

Създаден с интериор и посветен на един от най-популярните градове в света – италианския Венеция, търговският център посреща по 50 000 посетители дневно и над 1.5 млн. души месечно. Villaggio е с площ от 183 000 кв. м. За любителите на забавленията са на разположение Gondolania Theme Park, ледена пързалка – една от двете в Катар, кино и боулинг център. Едно от най-големите предимства на търговския център обаче е местоположението му. Той се намира в Aspire zone, известна още и като Спортния град на Доха.

До красотата и романтиката на италианския град вече не е необходимо да се пътува повече от 1000 км. Достатъчно е да отскочите до Outlet Via Port Venecia в Истанбул, където ни предлагат да се разходим с гондола по каналите на красива Венеция и да усетите духа на площад Сан Марко.

Сподели публикацията