Щандът на България/Снимки Bgtourism.bg
Slide
Slide

Москва. 450 участници от 21 държави се включиха в 27-то издание на Международното туристическо изложение „Отдих“ в ЦВК „Експоцентр“ в Москва. Форумът се провежда от 7 до 9 септември, като в него се представя и България. Шандът на страната ни е на централно място и привлича вниманието на всички посетители. Наши съседи на експото в руската столица са Азербайджан, Испания, Бразилия и Кипър.

Модератори и лектори в програмата на изложението са изявени имена от туристическия сектор в Русия. Сред тях са Майя Ломидзе, Константин Гагарин, Виктор Немнящий, Андрей Игнатиев, Георгий Мохов, Алексей Мусакин и много други. Презентацията на България ще бъде на 8 септември, а в нея участие ще вземе Мария Белколева – зам.-министър в Министерството на туризма.

Мотото на форума тази година е “We Will Rock Tourism“. Домакините споделят, че целта на този лозунг е да подкрепи и вдъхнови всички участници в индустрията, които продължават да работят активно в ерата на пандемия: те развиват все още неизследвани дестинации, намират оригинални бизнес ниши, предвиждат изискванията на опитни пътници, откриват нови туристически маршрути.

Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашите страници за бърза, достоверна и актуална информация във FacebookInstagramTelegramLinkedInYouTube, TikTok

Най-важните новини от туризма в България

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията