Slide
Slide

Равадиново. Световен танго маратон в замъка „Влюбен във вятъра“ започна тази нощ в 22 часа на лятната сцена на туристическата забележителност в Равадиново.
Професионални танцьори от над 10 държави успяха да пристигнат въпреки тежката обстановка с ограниченията заради пандемията и ще покажат своите умения в завладяващата магия на тангото.

Риалити герой от „Фермата“ и туристическа забележителност организират Битката край Замъка, ентусиасти могат да спечелят по 500 лева

Организаторите от бургаския клуб ЕЛИТ ТАНГО, съвместно с екипа на Георги Тумалов, не нарушиха традицията и успяха за осма поред година да създадат перфектните условия за провеждане, съобразени с всички мерки за провеждане на мероприятие относно заповедите на здравното министерство.

Впечатляващо! Замъкът край Бургас внедри информационни панели с брайлово писмо за посетители с нарушено зрение, вече има алеи и за придвижване за хора с увреждания

Времето за провеждане на това вълнуващо събитие напълно кореспондира със загадката и мистерията на танца: от 22:00 до 06:00 сутринта в продължение на 3 денонощия.

Разгледайте възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарски сайт №1 за туризъм в България ТУК

Сподели публикацията