Slide
Slide

O-в Тасос е изключително популярна дестинация за българските туристи, защото комбинира познатите предимства на Гърция – кристално чисто море, вкусна гръцка храна и любезно обслужване с изключително изгодни ценови предложения

Остров Тасос, Гърция. О-в Тасос е едно от най-предпочитаните места за почивка в Гърция. Близо до България, но ценово по-изгодно спрямо Халкидики, островът е изключително подходящ за спокойна семейна почивка с фиксиран бюджет. Разбира се, предлагат се и по-висок клас хотели, както и изключително изгодни апартаменти и бюджетни малки хотели. Сравнявайки с други места в Северна Гърция, о-в Тасос представлява едно от най-добрите съотношения между цена и качество.

Planet.bg представя за читателите на bgtourism.bg едни от най-резервираните и търсени хотели за почивка на о-в Тасос, като изброените хотели не са степенувани:

Thassos Grand Resort 5*

Хотелът се намира в южната част на острова, на около половин час с кола от пристанището в град Тасос. Изключително подходящ е за семейства с деца, плажът е спокоен и пясъчен и се намира в прекрасен самостоятелен залив.

Хотелът е по-отделен от големите селища и е прекрасен избор за спокойна семейна почивка.

Определено е едно от най-пепдочитаните места за настаняване на острова.

Ilio Mare 5*

Хотелът е класика в луксозното настаняване на острова още от много години, най-вече заради страхотния плаж и бийч бар, с който разполага, както и много доброто обслужване.

Препоръчваме настаняване в по-висок клас стаи, от супериор нагоре.

Esperia Thassos 1*

Изключително приятен и изгоден вариант за настаняване само на 10 м от плажа!

Хотелът се намира в селището Пефкари и се предлага на база закуска и вечеря на изключително добри цени.

Rachoni Bay 3*

Хотел предлагащ изхранване на база All Inclusive или закуска и вечеря. Намира се на брега на морето в селището Скала Рахони, само на 10 км от пристанището в град Тасос.

Alexandra Beach Thassos Spa Resort 4*

Един от най-продаваните 4-звездни хотели на о-в Тасос. Хотелът се предлага на всички видове изхранване – от варианта без храна до Ultra All Inclusive, от който клиентите ни са много доволни.

Намира се на брега на морето, между селищата Пефкари и Потос, интериорът е изчистен и модерен и предразполага към релаксираща морска почивка.

Bomo Zoe Hotel 3*

Изключително изгоден All Inclusive вариант за почивка на о-в Тасос, който се предлага и с други видове изхранване.

Хотелът се намира в близост до плажа, разположен в красив залив и е реновиран през 2019-та година. Интериорът на хотела е модерен и минималистичен, а стаите уютни и комфортни.

Makryammos Bungalows 4*

Хотел известен на клиентите от много години, предпочитана дестинация за ежегодна почивка.

Намира се на 2 км от пристанището в град Тасос, разположен е в красив залив с прекрасен голям и широк плаж. Предлага се на база закуска и вечеря. Заобиколен от красива борова горичка, атмосферата в комплекса предразполага към истинска релаксираща почивка.

Както споменахме, о-в Тасос е изключително популярна дестинация за българските туристи, защото комбинира познатите предимства на Гърция – кристално чисто море, вкусна гръцка храна и любезно обслужване с изключително изгодни ценови предложения. За тях можете да научите повече тук: https://www.planet.bg/promo/earlybooking

Топ 5 на най-предпочитаните хотели в Гърция за Лято ‘2020 (снимки)

Разгледайте възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарски сайт №1 за туризъм в България ТУК

Сподели публикацията