Slide
Slide

Атина. Гръцкият премиер Кириакос Мицотакис представи новата национална кампания, която се казва „Рестартирай туризма“, съобщи Катимерини.
„Надяваме се да успеем да посрещнем посетителите безопасно – преди всичко, а лятото на 2020 г. да бъде запомнящо се“, каза Мицотакис.

Снимка Кathimerini

„Гърция е нещо повече от море и слънце. Това, което искаме да кажем е, че гръцкото лято … е състояние на духа“, добави Мицотакис.

Премиерът заяви, че по време на първата фаза на посрещане на посетители от страни, които имат добри показатели относно разпространението на коронавируса, от 1 юли Гърция ще може да се отвори към повече дестинации.

„Туристите ще дойдат в Гърция, която е същата, но в същото време е и различна.“, каза още той.

„Основните здравни протоколи ще трябва да се прилагат без изключение. Опазването на общественото здраве, безопасността на посетителите и работниците в туризма са нашия основен приоритет”, посочи Мицотакис.

Гръцкият туристически сезон се възобновява на 15 юни. Кампанията на министерството на туризма беше представена на събитие в Атина от ръководителя на ребрандирането на Гърция и главния творчески директор на правителството Стив Вранакис.

Разгледайте възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарски сайт №1 за туризъм в България ТУК

Сподели публикацията