Свети Влас
Slide
Slide

Свети Влас. До края на май чадърите на плажа в Свети Влас ще бъдат безплатни. За сигурността на плажуващите са осигурени патрулиращи спасители по цялата ивица, казаха пред БТА от фирмата-концесионер на плажа. От там уверяват, че на пясъка се спазват епидемиологичните мерки, чадърите са на отстояние 4,5 м, дезинфекцират се рано сутрин и след всеки плажуващ. Някои от ресторантите и заведенията в близост до ивицата вече работят.

Старт на сезона по Южното Черноморие: Първите туристи напълниха остров „Св. Анастасия“ край Бургас

Надяваме се на добра заетост през този сезон, като предпоставка за това е повишеният интерес от български и чужди туристи, каза Милена Радоева, управител на хотел в Свети Влас. За сезон 2021 при повече от 7 нощувки в цената влиза безплатна разходка с лодка до Несебър, добави Радоева.

Курорт без Ковид-19: В Албена започна да функционира ваксинационен център

Освен чистия плаж, носител на приза „Син флаг“ за природосъобразно и екологично управление, и възможностите за спорт и развлечения, Свети Влас ще предложи и силна културна програма този сезон. Откритият амфитеатър ще бъде домакин на поредица от театрални постановки, концерти и форуми, каза кметът на града Иван Николов.

Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашите страници за бърза, достоверна и актуална информация във FacebookInstagramTelegramLinkedInYouTube.

Най-важните новини от туризма в България

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията