Slide
Slide

Чепеларе. Единствено по рода си светлинно шоу с дронове ще освети небето над Чепеларе в неделя вечерта, съобщиха от общинската администрация за Bgtourism.bg.
Уникалният високотехнологичен спектакъл е в чест на 143 години от Освобождението на България.

Националният трибагреник, географските контури на България и още много движещи се образи ще засияят над Зеленото сърце на България в единствено по рода си зрелище, което ще озари небето в 20:30 часа в неделя, 7 март.

Пампорово поздрави по оригинален начин гостите си за 3 март

Светлинната феерия ще бъде осъществена с 40 високотехнологични дрона.
„Говорим за един масив от дронове, които светят в небето и използват небето за представяне на най-различни фигури – просто едно ново поле за изява, което до момента в България не е ползвано“, обяснява Мариан Ташев от „Дрон шоу БГ“ – екипът, който стои зад идеята.

Пампорово – националното зимно съкровище, с което всички българи се гордеем (снимки+видео)

Спектакълът е подарък за Община Чепеларе от организаторите –  „По някакъв начин сме свързани със светлинното шоу на Паметника на загиналите във войните чепеларци, а и искахме да реализираме спектакъла с дроновете в община, която едва ли би си позволила да го поръча и плати. Зеленото сърце на България е един добър избор“, коментира продуцентът Светломир Цветанов, който има забележителна професионална биография в сферата на шоубизнеса.

Спектакълът ще може да се наблюдава от целия град. Вижте видеото (репортажът на колегите от България Он Ер) с шоуто в Несебър и организирайте своето пътуване до Чепеларе, за да съчетаете уикенд почивката с уникалното представление в небето.

Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашите страници за бърза, достоверна и актуална информация във FacebookInstagramTelegramLinkedInYouTube.

Най-важните новини от туризма в България

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията