Дубай. Танцуващите фонтани в Дубай са любимо място за туристи от цял свят. Атрактивната дестинация отново ни изненада приятно, като този и път път едно от сетивата ни – зрението, се наслаждава на впечатляващ танц, но този път той е със самите фонтани! Професионалистите по парапланеризъм Хорацио Лоренс и Рафаел Гоберна трябваше да наложат собствените си граници с този нов грандиозен полет над красивия фонтан – една от най-новите атракции на остров Палм Джумейра в Дубай.

В Дубай откриха най-големия фонтан в света

Лоренс и Гоберна поставиха специални парамотори, за да се извисят в небето, а след това се плъзгаха между струите на водата на фонтана – бяха толкова близо, че ги усещаха, споделят от RedBull.

Пускат директен полет от Варна до Дубай на 3 април

Палмовият фонтан бе открит през октомври 2020 г., признат е за най-големия в света, с две гигантски плаващи платформи, покриващи 14 000 квадратни метра морска вода. Водата достига до впечатляващите 105 метра височина, осветявайки небето на Дубай с 3 000 LED светлини. Атракцията е известна като Танцуващият фонтан, който под музикален съпровод, радва гостите на Дубай с ежедневни шоу програми.

А сега се насладете на красивия танц с фонтана!

Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашите страници за бърза, достоверна и актуална информация във FacebookInstagramTelegramLinkedInYouTube.

Най-важните новини от туризма в България

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията


Спа Хотел Спартак, Сандански Нов СПА хотел в Сапарева Баня | 103° Hotel & SPA