Slide
Slide

Българските участници на предстоящите Младежки олимпийски игри в Буенос Айрес и техните треньори пристигнаха вчера в Аржентина. „Пътувахме 14 часа от Франкфурт до Буенос Айрес. Предстои ни да се аклиматизираме. В момента тук е 7.30 сутринта. След час и половина ни предстои първото хвърляне на стадиона, а следобед  е втората ни тренировка“, заяви преди броени минути за BGtourism.BG Андриан Андреев.

Неговият син и възпитаник Валентин, който е национален шампион и рекордьор, а това лято достигна и до сребърен медал на европейското първенство по хвърляне на чук при юношите, ще се състезава на 12 и 15 октомври. Двамата са от Балчик.

Ежедневно благодарение на тях ще има специални репортажи в BGtourism.BG от аржентинската столица. България ще бъде представена от 24-има състезатели от 14 вида спорт. Съседи на сънародниците ни са отборите на Чили и Перу.

„Храната е добра, атмосферата отлична и имаме всички предпоставки за една успешна младежка Олимпиада. Надявам се Вальо да се приспособи бързо и да покаже своя потенциал“, добави за BGtourism.BG Андриан Андреев – треньор на СКЛА Черно море 2005. Ето и неговите първи снимки от обстановката в олимпийското градче, ресторанта, залата за акредитации, където вече родната ни делегация премина.

  • Харесай страницата на BGtourism.BG и във фейсбук ТУК, за да научавате по-бързо новините ни!
  • Пишете ни за Вашите новини и ни изпращайте снимки на редакционната поща office@bgtourism.bg
Сподели публикацията