Slide
Slide

София. Специализираният наказателен съд измени мерките за неотклонение на хотелиерското семейство Ветко и Маринела Арабаджиеви, съобщи БНТ. Основният мотив е здравословното им състояние. Двамата са подсъдими по дело за участие в престъпна група, пране на пари и данъчни престъпления.

Маринела Арабаджиева е в болницата на затвора в София, а Ветко Арабаджиев е под полицейска охрана в частна болница. Двамата няма да излязат от ареста поне още седмица, тъй като днешното решение не е окончателно и по него трябва да се произнесе и Апелативния спецсъд.

До момента специализираният съд два пъти изменя мярката на Маринела Арабаджиева с по-леката – „Домашен арест“, но апелативните съдии отменят тези решения.

Очаквайте най-новите, най-актуалните, най-атрактивните предложения за ваканция в България през 2020 година.

Онлайн туристическото изложение „Резервирай в България“ ще се проведе в сайта bgtourism.bg и във фейсбук страницата facebook.com/bgtourism.bg на 8, 9 и 10 май 2020 г.

Участниците в първото издание ни дават самочувствието да предложим най-добрите оферти и дестинации за безопасна почивка в България!

#ОстанетеСиВкъщи и „ИзберетеВаканциявБългария

Разгледайте възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарски сайт №1 за туризъм в България ТУК

Сподели публикацията