Slide
Slide

Водещи хотелиери и архитекти ще дискутират по темата “Building for the future”.

Международни експерти от хотелската и туристическата индустрии ще се срещнат в хотел „Хилтън Виена“ на 8-ми ноември, за да дискутират последните тенденции и тяхното въздействие върху инвестициите в хотели. International Hotel Investment & Design Club Forum е водеща платформа на хората, които вземат решенията в хотелския бизнес в Централна и Източна Европа, а също в Русия и ОНД.
Повече от 300 делегати от 20 страни, заедно с 40 лектори в сферата на архитектурата, дизайна, инвестициите, оперативното ръководство и консултирането ще проучат нови възможности за оптимизиране и разрастване на бизнеса в тази бързоразвиваща се индустрия.
„Ние живеем във времена на бърза промяна. Но с несигурността и предизвикателствата идват също и възможностите. Не са много обаче хората сред нас, които мислят извън ежедневната рутина, за да се възползват от тези възможности. Чрез IHIDCF ние можем да си сверим часовника с влиятелните личности в бранша и да се фокусираме бъдещето“, споделя Бен Мартин от HKS Consulting, който ще модерира „Панела на президентите“.
Откриващата реч през тази година ще бъде от Карлос Мартин-Риос – асоцииран професор по иновациите в реномирания École hôtelière de Lausanne. Темата е „Представи си бъдещето – иновациите като предизвикателство пред хотелиерите“.
Освен централната тема – иновациите, във фокуса на 11-то издание на конференцията ще бъдат представени различни гледни точки и поддтеми като дигитализацията, променящите се очаквания на гостите и рентабилността на хотелите. Очаква се редица дизайнери, архитекти и мениджъри на хотели да споделят успешни истории.
Сред лекторите, които ще говорят на „Президентския панел“ са Саймън Винсент – Изпълнителен вицепрезидент и президент ЕМЕА в Hilton Hotels, Рупърт Симонер – изпълнителен директор на Vienna House и Майкъл Леви – основател и изпълнителен директор на Citizen M Hotels.
Дискусията за строителството, инвестициите и транзакциите на хотелски активи ще събере водещи професионалисти от STR, Interstate Hotels & Resorts, Louvre Hotels, PwC, Christies и Hilton.
Ваканционните хотели и тяхната роля като двигатели на индустрията в наши дни са предмет на специална дискусия в рамките на конференцията.
Вечерната програма ще започне с представянето на наградата “Leisure Hotels for Millennials” на Modul University, която през последните години стана ключов елемент на конференцията, заради академичното проучване, свързано с нея.
International Hotel Investment & Design Club Forum ще завърши с коктейл и време за бизнес контакти, обединенни под наслова „По улиците на Виена“.
Конференцията се организира от утвърдените консултантски компании Hotels Asset Management, Reburg & Partners и Michaeler & Partner.

Сподели публикацията