Slide
Slide

Слънчев бряг. Труден туристически сезон тази година очаква председателят на Асоциацията на собствениците в туризма Георги Николчев.

Той е един от хотелиерите, който подобно на 70 на сто от колегите си в Слънчев бряг няма да възобнови работата на хотела си:

„Този сезон няма да отварям хотела, тъй като има абсолютна несигурност за гостите, които ще идват от чужбина. Голяма част от големите хотели по морето няма да отворят – някъде около 60 до 70 процента от тях“, каза пред БНР Георги Николчев.

„Слънчев бряг“ АД и „Съюз на собствениците“ Слънчев бряг с общо рекламно видео на най-големия туристически комплекс у нас (видео)

Според него „трябва да се вземат много бързи мерки от правителството за договаряне с основните ни туристически клиенти, които са от Великобритания, Германия, Русия, Полша. Все още няма разработена единна регламентация на Европейския съюз за туристите, които ще движат в рамките на ЕС. Подобна регламентация се очаква евентуално в края на май или в края на юни, когато обаче вече е много късно за записвания“.

Време е за ваканция край морето! Един от най-желаните хотели в Слънчев бряг отваря на 10 май (видео)

Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашите страници за бърза, достоверна и актуална информация във FacebookInstagramTelegramLinkedInYouTube.

Най-важните новини от туризма в България

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията