Slide
Slide

Дубай. Българските туристи имат още един повод да посетят  Дубай, която е една от любимите им дестинации. На близо 300 метра от земята се намира безкраен басейн, който спечели наградата на Световните рекорди на Гинес за най-висок в света. неговата дължина е 94,84 м, а широчината му – 16,50 м.

Определено това място не е за хора със слаби сърца, но от този басейн се разкрива чудна панорама до едни от най-големите атракции в Дубай.

Тез Тур представи своята нова пролетна програма за Дубай

Точната локация на открития басейн е на покрива на 77-ия етаж на Address Beach Resort в Дубай. Хотелът отвори врати през декември 2020 г., като по-рано този месец басейнът получи отличието за „Най-висок открит безкраен басейн в сграда“.

От покрива плувците могат да забележат Палм Джумейра, Световните острови и Бурж Ал Араб. В хотела има и три други басейна, включително семеен басейн и детски басейн. 

ПОЧИВКА В ДУБАЙ 2021 г.

Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашите страници за бърза, достоверна и актуална информация във FacebookInstagramTelegramLinkedInYouTube.

Най-важните новини от туризма в България

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията