Slide
Slide

Гостите в Албена ще се насладят на хитовете на Графа, в Златни пясъци – Васил Найденов, а във Варна и Св.Св.Константин и Елена – Любо Киров и Анелия

Добрич. В 23.30 часа ще започне на площад „Свобода“ празничната фолклорна програма на Добрич.  За настроението на добричлии и гостите на града ще се погрижи оркестър „Добруджански авлиги“, информират от Общината. В репертоара са включени традиционни български песни. Новата 2019 година ще бъде посрещната с празнично хора, чаша ароматно вино и красиви фойерверки.

Снимка архив

Голяма част от добричлии, които са избрали да посрещнат Нова година в морската ни столица ще се насладят на популярните песни на поп звездата Любо Киров, Deep Zone Project и DJ Fabrizio Parisi. Празничният концерт там е под мотото „Заедно в новогодишната нощ”. На площад „Независимост“ община Варна е монтирала вече специална 3D сцена. Началото ще бъде в 22:00 ч. на 31 декември, а програмата ще продължат до 2:00 ч. на 1 януари 2019 г. В Албена тази вечер гостите на хотелите ще се насладят на песните на Графа, в Златни пясъци – на Васил Найденов, в Св.Св.Константин и Елена – на Любо Киров и Анелия. В новогодишната нощ в Каварна празнични фойерверки ще осветят небето над площад „Защитата на Каварна“. В черноморския град ще навлязат в 2019 година с традиционно Дунавско хоро.

  • Харесай страницата на BGtourism.BG и във фейсбук ТУК, за да научавате по-бързо новините ни!
  • Изпращайте снимки и информация на office@bgtourism.bg по всяко време!
Сподели публикацията