Slide
Slide

Четвъртото издание на Balkan Awards of Tourism Industry 2018 е на 5 декември в София

Престижните международни събития привличат все повече висок клас туристи в България. обобщават партньорите на Балканските Туристически Оскари. В световен мащаб това е един от най-бързо развиващите се сектори в целия отрасъл с най-високи приходи.
Един от лидерите в организирането на конференции и събития у нас – „Меркурий-97″ ЕООД, влиза в надпревара за златните статуетки, които ще бъдат връчени на 5 декември в хотел Премиер в София.
Те ще отличат  значимите постижения в устойчивото развитие в най-важната сфера на Балканите – Туристическата индустрия.
Компанията е специализирана в областта на конгресния туризъм, планирането и организирането на събития, организатор е на повече от 4000 събития за последните няколко години. Клиенти и партньори на компанията са държавни и европейски институции, национални и международни асоциации и корпоративни клиенти. 

Сред по-важни организирани събития са „Европейски морски ден“ и съпътстващи събития“ на 31 май и 1 юни 2018г. в гр. Бургас, образователно – патриотични кампании „Моят град е моята крепост“, които имат за цел да популяризират постигнатото в регионите по Оперативна програма «Региони в растеж» 2014-2020 г.

Ден на Европейското сътрудничество по Програмата за трансгранично сътрудничество ИНТЕРРЕГ – ИПП между България и Македония, България и Турия, България и Сърбия.
26-та международна конференция на Асоциацията на избирателните комисии от Европа (АСЕЕЕО), информационни дни, комитети за наблюдение, конгреси и симпозиуми, фармацевтични събития и дигитални събития.  С високо квалифициран, опитен и отдаден на работата си екип, „Меркурий – 97″ЕООД, конференции и събития, може да предложи най-добрите условия, финансов анализ и рекламна стратегия за организиране на всяко едно събитие.
Общини, хотелиери, турагенции и мениджъри в туризма от всички Балкански страни ще превърнат София в столица на Балканите за четвъртото издание на годишните награди Balkan Awards of Tourism Industry 2018. 
Инициатор на събитието е организаторът на Националните награди за значими постижения в бизнеса и на церемониите за луксозно строителство, архитектура и дизайн – агенция за публични комуникации ВИП Комюникейшън.

Подробности в сайта на организаторите: http://vipcompr.com/

  • Харесай страницата на BGtourism.BG и във фейсбук ТУК, за да научавате по-бързо новините ни!
  • Изпращайте снимки и информация на office@bgtourism.bg по всяко време!
Сподели публикацията