Slide
Slide

София. Нови съвместни полети до едни от най-екзотичните дестинации в света вече предлагат Bulgaria Air и Air Italy. Благодарение на новото SPA партньорство между двете авиокомпании, пътниците на Bulgaria Air вече могат да резервират полети до Малдивите, Занзибар, Момбаса и Канарския остров Тенерифе.

Полетите се изпълняват с прекачване в Милано и започват от 27 октомври 2019 г., а сега е най-подходящият момент за планиране на екскурзия до тези магнетични кътчета от света. Специално за Малдивските острови, кацането е в столицата Мале, а цените за двупосочен билет започват от 568 евро.

Приказният остров Занзибар, който се намира близо до бреговете на Танзания, също е сред най-търсените екзотични дестинации. Той е една от перлите на Индийския океан и е известен с великолепните си бели плажове, тюркоазени води, сочни тропически плодове и гостоприемството на местните. Най-подходящо време за екскурзия до Занзибар са месеците от ноември до февруари, а двупосочните цени по съвместните полети на Bulgaria Air и Air Italy започват от 721 евро.

Още една екзотична дестинация, която вече е по-достъпна с новото SPA партньорство, е Момбаса в Кения. Това е вторият най-голям град в източноафриканската държава и цените на двупосочните билети за него започват от 718 евро.

На атрактивни цени са и полетите до канарския остров Тенерифе – започват от 331 евро за двупосочен билет, с прекачване в Милано. Тенерифе е един от най-известните вулканични острови на Канарите и сред най-предпочитаните екзотични дестинации в Европа.

Сподели публикацията