Slide
Slide

София. Най-голямото международно събитие за инвестиции и управление на хотели у нас се провежда в столицата днес и утре. Над 400 делегати от цялата страна се включват в отделните лекции в зала 3 на НДК, за да научат, какви са последните тенденции в управлението и маркетинга на хотела, да се запознаят с възможностите за инвестиции в тази област, да се срещнат с колеги и партньори, да обогатят професионалните си познания и опит.

За първи път през тази година, Форумът посреща двама професори от най-реномирания хотелиерски университет в света – Ecole hôtelière de Lausanne (Швейцария), които ще изнесат едночасови лекции, свързани с практически казуси и ноу-хау при стратегическия мениджмънт и управлението на приходите на хотела.

Акцент във форума във втория ден на 30 май ще бъде проекта „Черноморска кухня“, като по темата „Регионалната кухня като реклама на дестинацията: как да привлечем ценителите??“ ще говори Желязко Каракашев – бранд шеф, а началото на модула е в 15:30 часа. Брандът дава възможност да се популяризира вкусната българска Черноморска кухня, както и високото ниво на родните ни шеф майстори.

Сред медийните партньори е BGtourism.BG. Програмата за хотелския форум можете да разгледате ТУК

Сподели публикацията