Премиерата на здравната карта бе на 13 февруари в хотел Интерконтинентал в София
Slide
Slide

За първи път у нас – програма за социална отговорност на работодателите към служителите

Започва да работи иновативната карта за здравна превенция на Българския съюз по Балнеология и СПА туризъм

София. От 1 април 2019 г. започва да работи програмата за социална отговорност на Български съюз по балнеология и СПА туризъм „КАРТА ЗА ЗДРАВНА ПРЕВЕНЦИЯ“.

Програмата цели да стимулира представителите на бизнеса в България да инвестират в здравната превенция на служителите си, което ще доведе до увеличаване на работоспособността и едновременно с това провеждане на социално отговорна политика, както и популяризиране на предлаганите от хотели, членове на Съюза разнообразни процедури, програми и ритуали, включващи използването на вода – минерална, изворна и друга разрешена от закона, и/или лечебна кал и/или морска вода и/или други естествени природни фактори, чрез прилагане на класически и нетрадиционни методи на въздействие, целящи антистрес, релакс и психо-физическо възстановяване, както и насочени към красотата на човешкото тяло.
Приносителят на „КАРТА ЗА ЗДРАВНА ПРЕВЕНЦИЯ“ по програма лоялни клиенти, както и членовете на неговото семейство и негови близки ползват специални условия и преференциални цени за почивка/настаняване и ползване на различни услуги, а именно:

– 20% от цените за настаняване /цени рецепция, пакетни цени/;
– 20% от програми за здравна превенция и промоция /+рехабилитация/ в Балнеолечебен (медикъл СПА) център/спа и уелнес хотели и центрове;
– Приоритетно настаняване и комплиментно зареждане.

Картата за здравна превенция се предоставя безвъзмездно на големи и средни предприятия по подадено писмено заявление до Български съюз по балнеология и СПА туризъм на e-mail: office@bubspa.org

Сподели публикацията