Slide
Slide

Албена. Тризвездният хотел в Албена – „Боряна“, е удостоен със златна награда от HolidayCheck за 2019 година. Престижното отличие се връчва на туристическия обект, тъй като пет поредни години е отличаван с награда от най-посещавания портал за ваканционни пътувания в Германия. Почти всички немски туроператори базират офертите си на рейтингите в HolidayCheck. Тази година общо три хотела във ваканционно селище Албена получават наградата на HolidayCheck 2019 – Парадайс Блу, Фламинго Гранд и Боряна.
Наградата HolidayCheck е награда за хотели, с която всяка година се отличават най-популярните хотели в определен регион. С тази награда са отличени за 14-та поредна година най-популярните хотели в света.
Повече от 950 000 отзиви на гости са в основата на тазгодишната награда HolidayCheck 2019. Селекцията се базира единствено на публикуваните оценки. Всички рейтинги, публикувани на сайта на HolidayCheck между 01 декември 2017 г. и 30 ноември 2018 г., се вземат автоматично под внимание за присъждане.
През 2019 г. общо 714 хотела в 37 страни и 144 региона ще получат награда – 185 от които ще получат златна награда, която е награда на HolidayCheck за 5 последователни години.
Минималните критерии за наградата HolidayCheck:
✓ Ниво на препоръка от поне 90%
✓ Обща оценка от поне 5,0 слънца
✓ поне 50 мнения от реални гости за изминалата година
✓ няма нарушение на Кодекса за поведение на HolidayCheck* през разглеждания период
С помощта на класацията за популярност (класацията за популярност е алгоритъм, който сравнява броя на рейтингите, общата оценка и препоръчителната стойност), хотелите, които отговарят на минималните критерии, са 10-те най-популярни хотела във всеки регион.
*/ Кодексът за поведение на HolidayCheck е кодекс за поведение за хотелиерите. Ако те нарушат това, например поради тяхното влияние върху рейтинга на своите гости, тези хотели са маркирани и изключени от наградата.

  • Харесай страницата на BGtourism.BG и във фейсбук ТУК, за да научавате по-бързо новините ни!
  • Изпращайте снимки и информация на office@bgtourism.bg по всяко време!
Сподели публикацията