Slide
Slide

Лили Иванова обяви датите за предстоящите си концерти от националното турне. На 8 май тя ще пее в спортната зала в Шумен. 1 юни тя ще зарадва публиката в спортната зала в  Хасково, а на 30 юни ще изнесе концерт в Летния театър във Варна. На 17 септември турнето продължава в Античния театър в Пловдив, което завършва на 8-9 декември в София.

През отминалата Страстна седмица, примата на българската естрадна музика Лили Иванова посрещна рождения си ден. Малко след личния си празник, певицата даде специално интервю за зрителите на „Денят започва с Геоги Любенов“ по БНТ.

Лили Иванова: Всяка година настава някаква шумотевица, вълнение на колко съм години. Ами, аз съм на толкова, на колкото съм. Каквото и да кажа, все ще има някой недоволен и ще каже – тя лъже. Искам да запомните едно – никога в живота си не лъжа.

Моята форма се поддържа от моите почитатели, моята публика. Следя продажбите за моите концерти и това ме радва, това ме стимулира, споделя голямата българска певица.

Лили Иванова: Моите успехи съм ги постигнала благодарение на моите автори, искам да благодаря на всички. Също така – и на моята публика, ако няма публика – на кого да изляза да пея?! Ако нямам музикант, ако нямам автори – аз съм една нула. Това е. Да не се правим на велики.

Аз съм правила много грешки и не съм застрахована и за в бъдеще. Но много се старая да не правя нови грешки, да не се главозамайваме, признава певицата.

Лили Иванова: Пожелавам на всички зрители много щастие, много здраве, много успехи. Благодаря за това интервю. Христос Воскресе!

Сподели публикацията