Slide
Slide

Coppa Club е спокойно място, което може да се използва за каквото и да е било. По цял ден всеки ден.

Лондон. Отваря врати през 2015 г. в Sonning-on-Thames в провинцията Berkshire, където са създали място, което предлага по нещо за всеки, местно излизане и общностно пространство.
Спокойни, приветливи и неформални, техните барове предлагат чудесни вина и коктейли, а лаундж зоните са удобни с мека мебел, за да могат посетителите да се отпуснат и изобилие от Wi-Fi и щепселни контакти, идеални за срещи или само за настаняване с лаптопа.
Прекрасните капсули от плексиглас на Coppa Club предлагат кристално чисти гледки към Тауър Бридж и Shard. Иглутата може да са се превърнали в „райски шушулки“ за лятото, но те още веднъж посрещнаха килими от овча кожа, пухкави одеяла и мигащи светлини за по-студените месеци. Някои иглута съдържат маси за хранене, докато други са по-спокойни с мека мебел и фотьойли. А в менюто на бара, Sipsmith ще полага специални зимни джинчета, които обещават да добавят допълнително веселие.
Менюто им се фокусира върху внимателна, несуетна, европейска храна в малки чинии и леки закуски на скара, пици с квас и здравословни салати. Имат богат избор на брънч през уикенда както и нови творения. Цената на стартерите започват от £ 4.95, пици от £ 7.95, основни ястия от £ 12.95 и коктейли от £ 7.95.
Иглутата бяха официално отворени за сезон 2018/2019, но за съжаление всички са резервирани до януари и става все по-трудно да си намериш място и за следващите месеци. Работното им време е от понеделник до четвъртък, от 7:30 до 23:00 часа, петък, 7: 30-12: 00ч., събота, 9-12 часа и в неделя от 9–12 часа.

Превод Диана Михайлова, BGtourism.BG

  • Харесай страницата на BGtourism.BG и във фейсбук ТУК, за да научавате по-бързо новините ни!
  • Изпращайте снимки и информация на office@bgtourism.bg по всяко време!
Сподели публикацията