Slide
Slide

Българските туристи, които търсят почивка в чужбина, вече могат да прекарат две седмици безплатно в луксозен курорт на Малдивите – стига да нямат нищо против да спасят морски костенурки едновременно. Читателите на информационна агенция BGtourism.BG могат да се запознаят с условията тук!


Петзвездният хотел Coco Palm Dhuni Kolhu предлага на един щастливец „стаж“, в който може да комбинира спасяването на животните с почивка в рая. Ваканцията е оценена на 9 100 долара или 15 652 лева към днешна дата.


Двуседмичният стаж в Спасителния център на морските костенурки на Coco Palm Dhuni Kolhu не се заплаща, но курортът ще остави стажанта там безплатно. Одобреният кандидат ще се настани в луксозна вила за гости, която се намира във водата, като се изхранва в ресторанта на хотела.


Почелившият ще вземе участие в круиз при залез слънце, гмуркане, гледане на делфини и обиколка с шнорхел с водач в зашеметяващите води на атола Баа.
Спасителният център за морска костенурка описва себе си като първия и единствен ветеринарен център за спасяване на костенурки на Малдивите, тропическа дестинация, считана за една от най-търсените в света.


Центърът спасява, рехабилитира и след това освобождава костенурките, при необходимост извършва операции.
За мечтаната работа могат вече кандидатстват хора от цял свят. Това може да стане до 1 юли. Необходимо е да имате 18 години, да изпратите видеоклип от две до три минути и мотивационно писмо с 500 думи, в което се обяснява защо сте подходящи за работата придружена с мечтана ваканция. Името на печелившия ще бъде обявено на 7 юли!

Сподели публикацията