Slide
Slide

Варна. Новият Delta Planet Mall отваря врати. Утре, точно в 14 часа.

Той е тук! За да сложи край на ретроградния Меркурий. Да ни отърве от зимното часово време. Да изгони скуката. Да взриви сивотата. И да ни завърти в пъстър свят на забавления и удоволствия.

Като в приказките – три? Не. Четири дни се веселили първите посетители на Delta Planet Mall. Така ще пише след време в дебелите книги, които ще запечатат за историята над 100-часовия маратон от концерти, предизивикателства и подаръци.

И така: режем лентата в 14 часа на централния вход, на бул. „Сливница“ 185.

И веднага започваме с подаръците – първите 200 посетители, напазарували за над 50 лв. в деня на откриването, печелят подаръчен ваучер за 20 лв.

Промоции, награди, вачери за намаления, томболи, колело на късмета – какво само не са измислили наемателите на Delta Planet Mall Варна за 4-дневното откриване! Примамливи предложения и неустоими отстъпки дебнат буквално във всеки от магазините!

Но да не забравяме за най-голямата награда: Шанс да спечелят пътуване за двама в Европа ще имат най-енергичните и любознателни гости на Delta Planet Mall, които посетят 5 от многобройните събития в мегацентъра.

Като концерта на Владимир Ампов – Графа, например, или срещата на феновете с тийнидолите Павел и Венци Венц, Дара, Михаела Маринова, 4Magic, Йоана Димитрова, Ева Пармакова.

Във всеки от празничните дни ще има мащабни флашмоб-изненади, организирани от училище за танци The Center, школата по танци „Art Dance”, артистите от Държавен куклен театър Варна, Детска театрална академия Питър Пан.

Черешката в артистичния коктейл ще е оперен флашмоб, който ще е първият по рода си във Варна. В него ще вземат участие над 80 изпълнители – утвърдени имена от оперната сцена, носители на награди и популярни имена от театъра, операта, балета, поп музиката  от Варна и от цялата страна. Хор и солисти от Държавна опера Варна ще изпълнят популярни хорове от опери, включително – Наздравицата от „Травиата“. Финалът не безпрецедентното преживяване ще бъде Nessun dorma от „Турандот“.

А за най-малките приключенията просто няма да имат край: Delta Planet Mall е първата спирка от националното турне на „Маргаритка“, които са подготвили специален подарък за децата на Варна – Мъпет шоу. Следват интерактивната куклена интерпретация „Трите феи“ и спектакълът „Градинката на Пухчо“.

Четири дни подред ще продължи предизвикателството за по-големите деца – Workshop на тема „Създай любим герой!“ в Galaxy center.

Открито студио на Радио ENERGY ще излъчва на живо в национален ефир празничния маратон под покрива на Delta Planet Mall на 28,29, 30 и 31 март от 14 до 17 часа и ще разиграва много награди, предоставени от наематели в търговския център.

Среда тях са ваучери на стойност 30, 50 и 100 лева от Kinderland, както и ваучери за 50 лева за пазаруване в Joy Optics, Billa, Kenvelo, Lee Cooper, Timeout, Теодор и за  30 лева  в Case Point и Andrews. Слушатели на радиото ще получат и талони за 10 лв. при покупка на стойност над 30 лева от Douglas и ваучер за застраховка за дома от SDI. Подаръци в ефира на ENERGY ще раздават Sport Depo, Esprit, Guess, Refan, Costa Coffee, MAC, Marco O’Polo, Desigual, Ciela, KFC, Subway, Fonax, Azarini, Reni Silver, Invoke. Ще бъде разиграна и карта за отстъпка при пазаруване в CCC. Има и награди от Subra и DM.

За откриването – в периода от 28-и до 31-и март остъпки до 50% предлага магазинът за спортни стоки District. Тук първите 5 клиенти, пазарували за над 100 лева, ще получат подаръчни ваучери на стойност 50 лева.

Мястото и часът са ясни! Настроението – гарантирано!

Визитка

Delta Planet Varna 

Delta Planet Varna – най-новият мол в морската столица, е собственост на българската компания АП Инвест в сътрудничество с Delta Real Estate, член на Delta Holding. Проектът е на стойност 120 млн. евро. Общата площ е 110 000 кв.м. АП инвест е собственост на двамата български предриемачи Ангел Ангелов и Петър Дудоленски, които имат широк спектър от инвестиции в сферата на недвижимите имоти, здравеопазването, селското стопанство и търговията на дребно. Delta Real Estate е един от лидерите сред компаниите за недвижими имоти с дейност в много страни на Балканите. Изпълнението на проекта е на варненската фирма Планекс.

 

 

Сподели публикацията