Slide
Slide

Добрич. Малка и кокетна пекарна в Италия вдъхнови Мариета Милева и приятеля й да отворят своя в родния си град Добрич. Точно 11 месеца след стартиране на бизнеса те организираха Ден на Отворени врати. Пекарната се намира на ул. „Александър Стамболийски“ 39 А, близо до кв. Дунав и магазин Кауфланд.
Днес посетителите имаха възможност безплатно да дегустират от всички видове хляб, десерти и напитки. Верни на традицията си да показваме лицата и бизнеса, които движат икономиката на своя регион, днес BGtourism.BG прекрачи прага на Домашната пекарна, за да ви запознае с Мариета и нейния прекрасен екип.


„Занимавах се с нещо, което е коренно различно. Идеята се зароди при едно наше пътешествие до Италия. Видяхме една мини пекарна изключително кокетна и красива – от там започна цялата идея. Вложихме цялото сърце и труда си. Голяма част от екстериора и интериора сме го правили с нашите ръце. С инициативата ни днес искаме хората да имат възможност да опитат от всичко и сами да преценят кое им допада най-много. Какво по-хубаво нещо има от това да опиташ едно нещо преди да го купиш. Така е и на Запад, но нашия манталитет е друг. Нашата цел е да предадем европейски модел не само на вкуса на нашите продукти, на визията на нашата пекарна, но и на отношението към хората. Днес предлагаме пълното разнообразие от закуски, което имаме. Продукт, на който изключително много наблягаме е хлябът с квас, който незнам дали е уникален за града си, но това е единственото място, където може да го намерите. Предлагаме безплатна дегустация на всички видове напитки.

Спонсор на събитието днес е фирма Оникс – те предоставиха всички десерти, които предлагаме в магазина, и за нас е голямо удоволствие, че имаме такъв професионален партньор като тях. В днешния ден хората опитват от козунаците, рулата, закуските – каварма, пица, баница, руло и всички видове десерт. Все пак днес е събота и хората обичат да си похапват сладко през уикенда“, споделя Мариета, която с усмивка посрещаше всеки един своя гост и в днешния ден.

  • Харесай страницата на BGtourism.BG и във фейсбук ТУК, за да научавате по-бързо новините ни!
  • Изпращайте снимки и информация на office@bgtourism.bg по всяко време!
Сподели публикацията