Лора Капустина обича високите токчета и да готви със сърцето си
Slide
Slide

Добрич. Новият сезон на кулинарното предаване MasterChef по bTV започна ударно – с 26-годишната красавица Лора Капустина от Добрич, която бързо спечели сърцата на журито и получи първата престилка. С нея тя продължава напред в предаването. Този сезон към кулинарните арбитри шеф Андре Токев и шеф Петър Михалчев се присъедини и шеф Силвена Роу.

„Чинията й е безумно красива“, категорична бе Роу, след като видя това, което Лора бе подготвила.

Лора Капустина е кулинарен блогър. На старта на предаването тя направи портокалови профитероли.

„Моята голяма страст в живота са сладкарството и високите токчета. Съчетах ги по интересен начин, като създадох блог „Сладкарство на високи токчета“. Реших да покажа на хората какво съм научила, да ги вдъхновя да направят същото вкъщи“, сподели пред тримата топ готвачи чаровницата.

„Това е една жена, която може да говори, готви и презентира“, посочи Роу.

„Може би всички сте чували за прословутата реплика на Мерилин Монро – “Дайте на едно момиче подходящия чифт обувки и тя ще покори света.” За мен всеки чифт обувки на висок ток е подходящ и първото място, което ви предлагам да покорим заедно, е кухнята. Без значение дали искате да впечатлите роднините си на следващия семеен празник, или сте поканили приятели на вечеря, или пък просто искате да зарадвате любимия човек с домашно приготвен десерт някоя вечер, тук ще намерите рецепти за всеки повод“, споделя в своята интернет страница Лора Капустина.

Сподели публикацията