Slide
Slide

Гравѝна ин Пуля, Италия – това е мястото, където лятото в продължение на два месеца ще бъде заснета 25-тата част от франчайза на Джеймс Бонд, пише T+L. През Юли и август малкото романтично градче в южната част на страната ще бъде наводнено от снимачни екипи, актьори и (най-вероятно) множеството Астън Мартини.
„Наскоро в града ни снимаха последните филми на Серджио Рубини, Матео Гароне и Чеко Залоне. Сега с радост ще посрещнем и Джеймс Бонд, уникална възможност, за която се борихме с месеци“, каза пред Corriere Della Sera кметът на Гравѝна ин Пуля, Алесио Валенте.

Този прекрасен италиански град е известен със своите древноримски постройки, сред които мост на две нива, минаващ през река, няколко църкви и катедрали. По-рано тази година снимаха Бонд в Матера, Италия. Там обаче най-вероятно са заснели първите сцени от новия филм, в които се осъществява връзката с предния от поредицата. Този филм все още няма заглавие и засега го наричат просто „Бонд 25“. В него ще участват Рами Малек, Наоми Харис, Леа Сейду, Бен Уишоу и разбира се, Даниел Крейг.

Снимките вече започнаха в Лондон, където Крейг бе видян да се разхожда с порязана долна устна. Филмът ще бъде пуснат в кината в началото на април, 2020-та година.

Превод: Гергана Желева

Сподели публикацията