Slide
Slide

Любимата козметика на Грейс Кели, Джаки Кенеди и Коко Шанел вече е в България. Става въпрос за световноизвестния  бранд Anne Semonin Paris, който е навлязъл у нас само преди броени месеци. Козметиката е била разработена във Франция през 70-те години на миналия век специално за принцесата на Монако – прелестната Грейс Кели.

Грейс Кели

Веднага марката става любима за Джаки Кенеди и Коко Шанел, както и за много други модни икони, които са изглеждали перфектно и то благодарение на персоналната грижа с топ козметиката. Днес Anne Semonin Paris е в СПА центъра на петзвездния Астор Гардън в курорта Св. Св. Костантин и Елена, а гостите на хотела и курорта имат възможност да поглезят и подмладят своята кожа.


„Днес, гамата от продукти и терапии е базирана върху умелото съчетание на натурални екстракти и високи технологии, за да удовлетвори изцяло очакванията дори на най-взискателния клиент! За нас е удоволствие и признание, че един от най-добрите центрове за красота и Спа в света, а вече и в България, избраха да се доверят на Anne Semonin, когато става въпрос за високо качество на услугите, съчетано с невероятно усещане за сетивата, прекрасни аромати и видими резултати веднага след процедурата. В СПА центъра грижовен екип от специалисти изслушва гостите си и предлага най-подходящата Anne Semonin процедура, адаптирана специално за клиента! На финала на Вашето Спа и бюти изживяване всеки получава своята Anne Semonin „Рецепта за красота“, подготвена от терапевт“, заяви за BGtourism.BG официалният представител на Anne Semonin Paris за България Дебора Дончева.

  • Харесай страницата на BGtourism.BG и във фейсбук ТУК, за да научавате по-бързо новините ни!
  • Изпращайте снимки и информация на office@bgtourism.bg по всяко време!

 

Сподели публикацията