Slide
Slide

с. Неофит Рилски, Варна. Предложение за брак беляза дългоочакваното откриване на Историческия парк. Десетки хиляди от цялата страна посетиха най-новата туристическа забележителност, намираща се само на 33 километра от морската ни столица. Паметната дата бе специално избрана от Михаил Динев от Бургас, за да предложи на своята приятелка Йолина Стоянова, научи BGtourism.BG.

„От 3 години сме заедно. Като млада двойка много обичаме да пътуваме. На няколко пъти се опитвах да предложа брак, но не се престраших. Първият път бе на площада в Милано, пред Катедралата. После не намерих смелост в Кападокия. От година и половина съм част от проекта Исторически парк. Когато разбрах, че на 22 юни ще отваря врати, си казах, че това е нашето място, в България, и нашата дата за предложението на живота ми. Нещо повече – исках това да стане в Тракийския дворец. За целта жената на мой приятел ми съдейства, като уши тракийска рокля за Йоли. Аз бях облечен като тракиец, а Цветомир Цонев в ролята си на тракийски цар ми помогна много това да стане. След тракийски ритуал за пиене на вино, който трябваше да покажем двамата с приятелката ми пред първите многобройни гости, аз набрах смелост да й предложа да се омъжи за мен, а тя ми отвърна с три пъти „Да“, сподели за BGtourism.BG Михаил Динев. Той е финансов конкултант Together, а тя супервайзор в British American Tobacco. Планират сватбата да направят в Историческия парк.

Тракийският ритуал за пиене на вино и предложението за брак можете да видите във видеото.

Грандиозно! Хиляди присъстваха и развяха българското знаме на откриването на Историческия парк край Варна (снимки + видео) 

Сподели публикацията