Slide
Slide

На 22 декември за всички любители на зимните спортове и снежната планина ще отвори врати ски зона Мечи чал. През целия ден гостите на Чепеларе, ще могат да използват лифта безплатно и да се насладят максимално, на чудесните условия за ски и сноуборд по пистите.

От Община Чепеларе и Сдружението на хотелиерите, ресторантьорите и търговците в града ще посрещат всички гости на ски център Мечи чал с много добро настроение, топъл чай, забавни игри и томбола с чудесни награди, а в следобедните часове канят всички на чаша вино по случай откриването на сезона на площад Олимпийски.

По-малко от 2 седмици след като в Пампорово беше даден официален старт на сезона, в курорта вече работят 7 писти, включително и към ски център Стойките, а до 21.12 всички лифт карти и билети ще бъдат на промоционална цена.

За трета поредна година ски зони Пампорово и Мечи чал ще работят заедно с една обща лифт карта, а връзката помежду центровете се осъществява посредством безплатни ски бусове по график. Това е едно от предимствата на Пампорово-Мечи чал, което дава много голям избор и възможности за туристите.

През сезона предстоят много интересни и разнообразни събития в курорта, а основният акцент в календара е домакинството на конгреса на „Интерски“ в средата на месец март, когато в Пампорово ще гостуват и ще обменят опит над 1000 от най-добрите ски и сноуборд инструктори в цял свят. БНТ

  • Харесай страницата на BGtourism.BG и във фейсбук ТУК, за да научавате по-бързо новините ни!
  • Изпращайте снимки и информация на office@bgtourism.bg по всяко време!
Сподели публикацията